World Clock

torsdag, september 10, 2009

Massor av nya kompisar

Igår var vi på babyrytmik här i byn. Det var en massa småfolk i rummet som ömsöm skrattade och ömsom skrek. Våra glin kanske var lite små, de var liksom inte lika uthålliga som de andra. Mårten sov första hälften och missade valsen, Imse vimse spindel och en hel del andra konster. I halvtid löste de av varandra, då var det Claras tur att rulla ner ögonlocken. Men det var jättekul att se att de ändå reagerade på ljuden från de olika instrumenten och de var väldigt nöjda när de väl var vakna.

På eftermiddagen invaderades vårt hus av bebisar. Min arbetskamrat Linda och hennes pojkvän Krister kom med sina tvillingar, NORA och VILMA. Vi låg på avd 11 samtidigt, de fick sina ungar bara några dagar efter oss. Det är så skönt att få beklaga sig över dubbelamning, tvätt i mängder och sömnbrist, samtidigt som vi skryter över hur stolta vi är över att ha fått tvillingar. När alla bebbar var vakna, lade vi dem på vår populära lekmatta. Jädrar, vad roligt det såg ut med så många bebisar av samma årsmodell ligga brevid varandra och gurgla. Mårten blev först helt vettskrämd över att omges av så många damer men vänjde sig snabbt vid uppmärksamheten och såg till sist ut att njuta för fulla muggar! Ska bli spännande att se hur detta utvecklas...

Nej, nu rymmer jag!

Äh, det kanske inte var så farligt ändå...

5 kommentarer:

  1. Men guuuuuud så söta o vad roligt ni kommer ha ihop, både vuxna o barn!!
    Måste bara få säga det:
    Mårten är verkligen morfar upp i dagen!!! På varenda kort förundras jag över hur nån kan vara så lik morfar :-)
    Men Bettie var iof väldigt lik pappa när hon var liten...kanske är det så!

    SvaraRadera
  2. Kul Jolin att du också ser att Mårten är lik morfar. Jag hade inte tänkt på det förrän en dam som kollade ner i vagnen sa det direkt! Är neråt munnen och hakan tror jag.
    Verkligen kul med alla bebisar, finns ju ett tvillingpar till att umgås med om jag förstått det rätt, snart ett fotbollslag:-)
    Kram/mormor

    SvaraRadera
  3. Men kära nån då så sött och gulligt det kan va!!!!!! Big smile :-)
    Va mysigt det såg ut i bebisgropen....
    Tant K

    SvaraRadera
  4. Hahaha, Mårten då :-D
    Puss från Moster

    SvaraRadera
  5. Vilken söt samling på mattan!

    Puss och Kram
    Therése

    SvaraRadera