World Clock

torsdag, juli 23, 2009

Bebisförberedelser

Dags att övningsköra dubbelvagnen. Det är så många finesser att lära sig och säkerhetsspärrar till förbannelse! Men fin är den. Och snart blir den ännu finare med innehåll.

Har även packat BB-väskan ordentligt idag. Tur att de inte har velat komma ut tidigare, för då hade väskan endast innehållit lite bebiskläder och två små gosedjur. Marcus och jag kanske också behöver lite hygienattiraljer något att ha på kroppen... och jag vill helst slippa se Marcus i de där oformliga långskjortorna med landstingets emblem.

6 kommentarer:

  1. Madeleine Nilsson23 juli 2009 kl. 19:17

    Kul enkät du har gjort, vad vi tror kommer ut 31 juli. Är så spännande........ Kram Madeleine

    SvaraRadera
  2. Haha landstingets rock som är så snygg! Det vore en syn det :-) Kram på dig

    SvaraRadera
  3. Jag skulle vilja se Mogge i den vita landstingssärken.
    Ingmarie

    SvaraRadera
  4. Hej Looose! Oj! Blir det snitt? Ja men då vet du ju när det blir... Spännande... Kul idé med blogg! Och roligt att Marcus gillar ogräs ;)
    Nu har vi bott i vårt hus en vecka. Trivs helt underbart. Vill inte gå hemifrån ;)
    Kämpa på sista dagarna kompis! Ser fram emot att se dem utanför magen om några dagar!

    SvaraRadera
  5. Kram på er blivande föräldrar! Nu börjar det allt närma sig, vilken pirrig vecka det ska bli!!! Ni är så gulliga i era förberedelser och ni kommer bli såååå bra föräldrar tror jag. ha det gött/kram mamma/svärmor

    SvaraRadera
  6. Hei Louise! For en fin blogg du har!! Blir veldig spennende å følge med framover! Jeg har precis lagt inn min stemme i meningsmålingen øverst på sidan også :)
    Många kramar Hilde

    SvaraRadera