World Clock

fredag, juli 24, 2009

Storfrämmat

Idag har vi fått storfrämmat av Marcus kusin och hans familj. De har två söner i sina bästa år, 2,5 och 4,5 år, som fullkomligt älskade vår lekstuga och gräsmatta. Fast snäppet bättre var ändå buggyn! Inte ett dugg rädda för ljudet heller. De hoppade gladeligen upp i "baksätet". Tur att de höll i sig ordentligt, var lite rädd för att de skulle blåsa av. Fast med de tunga hörselkåporna på sig var det nog ingen risk. Nu ska vi snart äta pizza och bjuda på rödvin. Jag längtar sååå efter det första glaset rödvin! Inom en snar framtid får jag i alla fall smaka lite... men det lär väl räcka för att erhålla lite hjärnsnurr.

3 kommentarer:

  1. Hej! Nu är det bestämt att flyttlasset till Lidköping går nu på söndag. Jag har ägnat de senaste dagarna åt att packa alla mina tillhörigheter. Jag kunde aldrig tro att min lilla lägenhet kunde rymma så mycket saker (!). Du och familjen har en stående inbjudan till Lidköping. Välkomna!
    Vi hörs!

    Kramar från Minna
    PS. Du är en stålande bloggare, alltid lika kul att läsa!D.S.

    SvaraRadera
  2. Inatt fick jag panik Louise! Jag drömde att du ringde och sa att tvillingarna kommit ut,utan att jag var hemma! Jag grät som bara den i telefonen :-( usch, det får inte hända... KNIIIP!! Jag kommer på fredag :-D och det gör "August & Lotta" också! Detta är sista veckan du bara är min syster, sen är du MAMMA också, sjukt... Ska bli så roligt! :-D Puss puss!

    SvaraRadera
  3. Heja på "Putte i blåbärsskogen" kan man få beställa 389 st? blev så sugen på paj. Nej Marcus, bara skojar kan plocka mina blåbär själv du kommer ha fullt upp med annat....Vi har målat och fixat med allt möjligt hela dagen,säg det som inte blir målat på Trollstigens måleriservice!Har ni en skvätt vit färg så kan jag måla upp den behövs ej mycket är till skrivbordet som nu är målat 1 gång. Ha det så gött mamsen/svärmor

    SvaraRadera