World Clock

torsdag, augusti 06, 2009

Änglarna har landat!

Alla som röstade på vad som kommer ut den 31:e hade fel! De kom nämligen ut den 30:e! Det blev en liten tjej och en ännu mindre kille, 2390 g respektive 2135 g. Namnen stod inte i pannan som vi hade hoppats på men efter en veckas vistelse på avdelning 11 kom vi fram till att vi hade fått en Mårten och en Clara!

Har nu varit hemma i ungefär en timme, känns så overkligt att vi för en vecka sedan åkte in till förlossningen som ett par och kom hem som en hel familj! Resan hem var lite pirrig. Vi har aldrig tidigare svurit så över hur andra bilister kör. Varenda korsning kändes livsfarlig. För att inte tala om den vidriga solen som gjorde bilen kokhet när Marcus var inne på Willys och handlade lite förnödenheter. Marcus sprang längs hyllorna och var nog en aning stressad över att vi satt och bastade på parkeringen. När han kom tilbaka skulle han starta bilen på tomgång... men hade i all bebisyra glömt att lägga i friläge - så bilen tog ett skutt framåt och var inte många millimeter från att göra ett hål i Willysväggen! Det börjar bra för familjen Karlsson-Norberg.

Bilder kommer inom kort. Nu ska vi försöka hinna äta lite och sen ska vi ta en promenad till mormor och morfar.

7 kommentarer:

  1. Hej!

    Grattis återigen till Mårten och Clara (det var fina namn)! Måste kännas skönt att äntligen få komma hem. Själv lever jag i ett kaos för tillfället, hela lägenheten är belamrad med köksskåp och i köket står tre killar och bygger. Förhoppningsvis har vi ett fungerande kök inom kort =).

    Hälsa familjen!
    Kram från Minna

    SvaraRadera
  2. Hahaha du skriver så roligt! Kan verkligen tänka mig hur Marcus sprang inne på Willys och hur stessade ni var i trafiken som ju är livsfarlig! Vet ju själv hur nojig man var och fortfarande är :-)

    SvaraRadera
  3. Madeleine Nilsson6 augusti 2009 kl. 20:43

    STORT GRATTIS igen!!! Har kollat bloggen varje dag, för att se hur det går för er. Kul att höra att allt är bra och att ni inte körde in i Willysväggen =)) Fina namn... nu är väl några av fotbollstjejerna glada att ni inte "tog" deras killnamn. Ser fram emot att se de små snart. Du får höra av dig när det passar för besök. KRAM på er!

    SvaraRadera
  4. Hej!!!
    Mårten och Clara! Gud vilka underbara namn! Jag har varit inne och kollat din blogg varje dag i hopp om att få lite information om de två. Så himla kul. Längtar till fotona kommer :) Ha det gott och ta hand om er!
    / Maria S

    SvaraRadera
  5. Stort GRATTIS till era fina barn:) Hoppas allt ar bra med er! Massa kramar fran Tessan i Montreal

    SvaraRadera
  6. Ååååå, de är ju så söta!! Jag kikar på korten i mobilen varje dag :-D Clara sitter ju perfekt i Holly o Betties gamla stol, kul att den kom till användning en gång till! Ta väl hand om er där hemma, så kommer vi o hälsar på när ni kommit ikapp lite! KRAM!!

    SvaraRadera
  7. Gud vilka söta ungar. Grattis än en gång.

    Hör av dig när ni känner er redo för besök. Jag är ju i Värmland hela tiden nu :)

    Kram kram

    SvaraRadera