World Clock

måndag, augusti 31, 2009

En av varje



Therese och Johan var här och hälsade på oss igår. De kom långväga, från Göteborg, för att träffa våra nya småmänniskor. De hade med sig en jättefräsig lekmatta som vi testade idag. Den måste vara magisk på något sätt, för Mårten utförde konststycket att vända sig från magläge till ryggläge alldeles själv och Clara somnade knall och fall - på mage! Så tack för trollerimattan.

När vi fikade kom samtalet in på tonåren och dess våndor. Tänk om Clara kommer att vilja ränna ute om nätterna medan Mårten blir en hemmasittande datakille. Nej, Mårten skall utrustas med den snabbaste moppen i Forshaga, så att han kan åka runt och hålla koll på syrran. Marcus och Johan kom enhälligt fram till att det är bättre att få en pojke eftersom det är lättare att hålla reda på en snopp än att hålla reda på hela kommunens! Vi kommer alltså få hålla reda på hela kommunens - plus en!

3 kommentarer:

  1. Ha ha ha ha:-D
    Ni talar förmodligen av egna erfarenheter allihop!
    Ni får väl se till att de har roliga fritidsintressen så de slipper ränna ute på byn!
    Hästar för Clara och golf för Mårten. Kanske inte ekonomiskt försvarbart men det kostar att hålla koll!
    Men men när den tiden kommer så ställer jag upp och nattvandrar eller nattmoppar. ( vi har två mopeder). Jag kan några gömställen i byn jag också;-)
    Tant K

    SvaraRadera
  2. Moppe???? De ska ha varsin epa-traktor begriper ni väl.....trimmade....;-)

    SvaraRadera
  3. Vad roligt att de gillade mattan! Visste inte att den kunde få nån att utföra fysiska konsttycken som man inte gjort tidigare. Kanske skulla köpa en sån till mig själv... :)
    Det var så roligt att träffa hela familjen! Jag följer utvecklingen via bloggen och att läsa dina inlägg piggar verligen upp en tråkig arbetsdag. :D Så tack Louise att du delar med dig av din tillvaro och att du gör det på ett så underfundigt och roligt skrivet sätt!
    Stor Kram Therése

    SvaraRadera